Over ons

Al ruim vijftig jaar zijn we specialisten als het draait om automatisering, de cloud en mobiel. Deze solide basis in combinatie met agile innovaties helpt ons om simpele, slimme en intuïtieve oplossingen te creëren die het leven van 1,7 miljoen mensen makkelijker maken.

HRM & Payroll software
Recente vacatures Bekijk alle vacatures

Wie is Visma | Raet

Met onze softwareoplossingen besparen mensen dagelijks tijd en moeite bij repetitieve en administratieve taken.  Daardoor hebben zij tijd en ruimte voor zaken die er in het leven echt toe doen. Dat kan gericht zijn op bedrijfsdoelen op de lange termijn, zoals het verbeteren van kwaliteit of stimuleren van innovatie. Maar het kan ook zeker betrekking hebben op persoonlijke doelen, zoals het eerder afronden van het werk om meer tijd met familie en vrienden door te brengen.

In beide gevallen krijgen mensen de vrijheid om creatiever, flexibeler en gezonder te zijn. Gelukkige en efficiënte mensen dragen bij aan een goed functionerende economie en maatschappij.

 

 

 

 • People first

  Onze collega’s zijn de drijvende kracht achter het succes van Visma | Raet. Onze eerste prioriteit ligt bij hun welzijn en hun werkplezier.

  Meer over onze waarden
 • Ruimte voor ontwikkeling

  Wij geven jou de ruimte en gelegenheid om jezelf te ontwikkelen. We doen dit samen met 400 medewerkers, binnen diverse vakgebieden en in veel verschillende landen.

  Meer voordelen Werken bij Visma | Raet
 • Open, directe en flexibele manier van werken

  Wij hebben een open, directe, en flexibele manier van werken, waar het gebruik van eigen initiatief zeer wordt gewaardeerd. Hierdoor raak je nooit uitgeleerd bij ons.

  Meer over duurzame inzetbaarheid
 • Visma | Raet verkozen tot populairste ICT-Werkgever van 2024!

  Met trots kondigen we aan dat Visma | Raet in 2024 door Enigma en Computable.nl is uitgeroepen tot de populairste ICT- werkgever. Onze medewerkers waarderen vooral de verantwoordelijkheid die zij krijgen binnen de organisatie, de waardering voor hun prestaties, en ons sterke beleid op het gebied van diversiteit en inclusiviteit. Visma | Raet wordt daarnaast gezien als een bijzonder leuke werkgever om bij te werken, wat onze fantastische score van 9,85 in het onderzoek bevestigt. We zijn buitengewoon trots op deze erkenning!

   

   

4 x Positieve impact maken

MVO, teruggeven
Maatschappij

We proberen het dagelijks leven van mensen te verbeteren door middel van efficiënte software, die wij ondersteunen door een gebruikersgerichte focus, uitstekende gegevensbeveiliging en natuurlijk privacy.
Collega's
Medewerkers

Door diversiteit en inclusiviteit hoog op onze maatschappelijke agenda te plaatsen, hebben wij ervoor gezorgd dat iedereen zich geaccepteerd en welkom voelt en de ruimte krijgt om zich uit te spreken.
Zorg
Samenleving

Impact maken betekent samenwerken. We werken samen met organisaties die zich inzetten voor verschillende maatschappelijke doelen om mensen kansen te bieden die ze anders niet zouden hebben.
Data analyseren
Bedrijfsvoering

Dezelfde principes die ten grondslag liggen aan onze software - innovatie, efficiëntie en een mensgerichte focus - ondersteunen ons bij het verminderen van de impact van onze bedrijfsvoering.
Swipe

Over Visma Group

Team Jumbo Visma

Het sponsorschap van de Jumbo Visma schaats- en wielerploeg sluit sterk aan bij de dienstverlening van Visma | Raet. Hoe trek ik talent aan, hoe vind ik de juiste balans in een team en hoe komt een individu tot maximale prestaties? De juiste keuzes bepalen het succes.

Meer over Jumbo Visma

Klaar voor een volgende uitdaging?

Heb jij voldoende gelezen en wil je graag direct solliciteren op 1 van onze vacatures? Ga dan direct naar onze vacaturepagina. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk de veelgestelde vragen.

 

Bekijk vacatures Neem contact op