Wat is MVO?

Bij Visma | Raet steken we de handen uit de mouwen om samen te werken aan een betere wereld. We stimuleren onze medewerkers en partners zich in te zetten in voor mensen met een achterstand. In ons dagelijks werk sturen we richting een duurzame bedrijfsvoering in alle activiteiten en waardeketens.

 • Planet

  Als toonaangevende software- leverancier hebben we de kans en de verantwoordelijkheid om de wereld beter achter te laten dan we hem aantroffen.

  Door verschillende activiteiten stimuleren we verandering in de richting van duurzamere bedrijfsvoering in al onze activiteiten en waardeketens.

 • People

  Bij Visma | Raet ‘we care about people’. We meten ons succes niet alleen in financiële termen, maar ook in wat we bijdragen aan de wereld en de samenleving.

  Zo stimuleren wij onze medewerkers hun talenten, kennis, kunde ook maatschappelijk in te zetten. Dat doen we door samen te werken, met elkaar en met onze klanten. Onze software en services worden ontworpen door mensen en voor mensen. Want de beste resultaten bereik je samen.

 • Profit

  Ons beleid geeft ons structuur en legt de principes vast die we hanteren bij iedere actie die we ondernemen. Hierdoor komen wij altijd onze belofte na om legaal, ethisch en duurzaam te handelen met onze klanten, partners en andere stakeholders.

Maatschappelijke betrokkenheid

Visma | Raet investeert in activiteiten waarmee wij samen met lokale initiatieven, sponsoring en andere projecten een positieve impact op de samenleving willen maken.

Specialisterren
Specialisterren

Specialisterren is een sociale onderneming en levert net als elke andere onderneming een zakelijke dienst, maar heeft daarnaast ook een sociale missie: zoveel mogelijk mensen met autisme aan het werk krijgen. Specialisterren is specialist in het testen van software en toonaangevend op het gebied van testautomatisering.
De normaalste zaak
De Normaalste Zaak

Samen met De Normaalste Zaak delen we dezelfde ambitie; groeien naar een inclusieve onderneming waar mensen met een arbeidsbeperking volwaardig deel van uitmaken. Door werkgevers bij elkaar te brengen, worden ervaringen uit de praktijk gedeeld en gaan we gezamenlijk aan de slag.
JINC
JINC

Ieder kind heeft talent. Daarom werken wij samen met JINC, een organisatie die opkomt voor gelijke kansen van kinderen en scholen aan een samenleving waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Scholen werken samen met JINC en samen investeren zij veel in digitaal onderwijs.
IMC On tour
IMC on Tour

Kinderen die nieuw zijn in Nederland staan vaak voor grote uitdagingen: ze moeten niet alleen onze taal en cultuur leren kennen, maar ook sociaal hun weg zien te vinden. IMC on Tour wil hen op een directe en toegankelijke manier welkom heten in ons land met een aanvullend onderwijsprogramma.
Swipe

Meer weten?

Heb jij voldoende gelezen en wil je graag direct solliciteren op 1 van onze vacatures? Ga dan direct naar onze vacaturepagina. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk de veelgestelde vragen.

 

Bekijk vacatures Neem contact op