People first

Onze software en services worden ontworpen door mensen voor mensen. Jouw behoeften staan centraal in alles wat we doen. Bij Visma | Raet ‘we care about people’. We meten ons succes niet alleen in financiële termen, maar ook in wat we bijdragen aan de wereld en de samenleving.

Zo stimuleren wij onze medewerkers hun talenten, kennis, kunde ook maatschappelijk in te zetten. Dat doen we door samen te werken, met elkaar en met onze klanten. Onze software en services worden ontworpen door mensen en voor mensen. Want de beste resultaten bereik je samen.

Meer voordelen Werken bij Visma | Raet?

 • Responsible

  We nemen initiatief met continue verbetering als doel. We zoeken naar creatieve oplossingen voor onze eigen uitdagingen en die van onze klanten. We nemen de noodzakelijke beslissingen, handelen snel, behalen successen of leren hoe we vooruitgang mogelijk kunnen maken.

 • Dedicated

  We hebben een passie voor techniek, HR en Payroll. We weten alles wat er te weten valt, aangezien we oplossingen willen creëren die het HR-leven van onze klanten makkelijker maken. We hebben een “can do”-houding en hebben plezier in ons werk. Bovenal zijn we een team.

 • Entrepreneurial

  We nemen initiatief wanneer we denken dat we iets beter kunnen doen en zijn constant op zoek naar creatieve oplossingen voor uitdagingen waarmee wij of onze klanten worden geconfronteerd. We nemen de benodigde beslissingen, handelen snel, behalen successen of ontwikkelen ons om vooruitgang te boeken.

 • Inclusive

  Wij geven mensen vertrouwen. We zijn respectvol en ruimdenkend en omarmen verschillende perspectieven. Wij geloven dat iedereen talent heeft;  door ruimte te geven om te groeien kan dit in de juiste omgeving tot bloei komen.

Maatschappelijke betrokkenheid

Visma | Raet investeert in activiteiten waarmee wij samen met lokale initiatieven, sponsoring en andere projecten een positieve impact op de samenleving willen maken.

Specialisterren
Specialisterren

Specialisterren is een sociale onderneming en levert net als elke andere onderneming een zakelijke dienst, maar heeft daarnaast ook een sociale missie: zoveel mogelijk mensen met autisme aan het werk krijgen. Specialisterren is specialist in het testen van software en toonaangevend op het gebied van testautomatisering.
De normaalste zaak
De Normaalste Zaak

Samen met De Normaalste Zaak delen we dezelfde ambitie; groeien naar een inclusieve onderneming waar mensen met een arbeidsbeperking volwaardig deel van uitmaken. Door werkgevers bij elkaar te brengen, worden ervaringen uit de praktijk gedeeld en gaan we gezamenlijk aan de slag.
JINC
JINC

Ieder kind heeft talent. Daarom werken wij samen met JINC, een organisatie die opkomt voor gelijke kansen van kinderen en scholen aan een samenleving waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Scholen werken samen met JINC en samen investeren zij veel in digitaal onderwijs.
IMC On tour
IMC on Tour

Kinderen die nieuw zijn in Nederland staan vaak voor grote uitdagingen: ze moeten niet alleen onze taal en cultuur leren kennen, maar ook sociaal hun weg zien te vinden. IMC on Tour wil hen op een directe en toegankelijke manier welkom heten in ons land met een aanvullend onderwijsprogramma.
Swipe

Wat zeggen onze collega's?

Shaneen Boedhoe
HR Officer

Shaneen Boedhoe

Shaneen is actief als interne HR Officer. ‘Door de ruimte en doorgroeimogelijkheden die Visma | Raet biedt, krijg ik de kans om mijzelf uit te dagen. Dit is de ideale werkomgeving, waar je carrière gegarandeerd zal opbloeien.’

Maarten van der Wolf
Product Consultant & Lid OR

Maarten van der Wolf

Maarten adviseert en begeleidt klanten bij complexe softwareimplementaties. “Samen met de klant hun proces vertalen naar ons product, daar krijg ik energie van!”

Bart Doesburg Smits - Interim professional
Interim professional

Bart Doesburg Smits

Bart wordt als interim professional via Visma | Raet bij verschillende werkgevers ingezet. “Iets moois opzetten waar iedereen trots op is, dat is mijn grootste motivatie.”

1/3

Klaar voor een volgende uitdaging?

Heb jij voldoende gelezen en wil je graag direct solliciteren op 1 van onze vacatures? Ga dan direct naar onze vacaturepagina. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk de veelgestelde vragen.

 

Bekijk vacatures Neem contact op